Vier Uw Verlovingsfeest Bij Mio Events

“Love is the master key that opens the gates of happiness.”

Oliver Wendell Holmes

Uw verloving is misschien één van het belangrijkste feesten van uw leven. Voor zo’n gelegenheid laat u niets aan het toeval over. Daarom kiest u voor uw verlovingsfeest in Mio Events; bij ons is jullie dag in vertrouwde handen. Wij verzorgen jullie dag tot in de puntjes. Van decoratie tot en met catering: alles is mogelijk op één locatie.

Uw verloving, onze zorg

Een groot festijn of juist lekker intiem? Wij hebben er de geschikte ruimte voor. Daarbij ons team voor de perfecte culinaire invulling. Met hartige hapjes, een prachtig diner en de mooiste decoratie… Jij zegt het maar. Het is tenslotte uw feest.

Alles wat een fantastisch
feest nodig heeft

Benieuwd wat wij u precies te bieden hebben? Kom dan de unieke sfeer van Mio Events zelf eens proeven. Wij ontvangen u graag voor een vrijblijvende rondleiding. Als u wilt, kunnen we dan meteen uw ideeën en wensen bespreken. En samen bekijken hoe we daar een onvergetelijke invulling aan kunnen geven.

– Welkom Bij –

Mio Events

De plek waar prachtige herinneringen ontstaan

Openingstijden : Op afspraak
Adres : Koningin Wilhelminahaven NZ 10B –  3134 KE Vlaardingen
Telefoon : 06 14 44 08 43

U hebt iets bijzonders te vieren, zoals een bruiloft, jubileum of verjaardag.  Alles kan natuurlijk. Eén ding is zeker: Mio Events is de plek waar prachtige herinneringen ontstaan. We willen ervoor zorgen dat u jaren later nog eens terugdenkt aan jouw persoonlijke gelegenheid en zegt: “Wat was dat een goed feestje”.